Univerzálne nadčasové náušnice, do ktorých sa oplatí investovať

Rada by ste obohatila svoju zbierku náušníc o klasické kúsky, ktoré budete s chuťou nosiť aj mnoho ďalších rokov? V tomto článku si predstavíme náušnice, ktoré majú svoje miesto v módnom nebi isté a môžete sa na ne spoľahnúť v každej situácii.

Zlaté náušnice kruhy
Môže byť niečo úplnou klasikou a pritom aktuálnym módnym trendom? Zlaté kruhy sú úspešné v oboch týchto disciplínach. Menšie kruhy s priemerom do 2 cm sú ideálne na každodenné nosenie. Vo vašom outfite zastanú rolu decentného doplnku, ktorý podčiarkne váš osobitý štýl. Možno ich bez obáv kombinovať s rôznymi štýlmi šperkov alebo ďalšími náušnicami v jednom uchu. Stredne veľké kruhy od 2 do 4 cm sú už výraznejším doplnkom, avšak stále ich užijete aj na bežné denné nosenie. Veľké kruhy, ktoré majú v priemere 5 cm a viac, sú dominantným šperkom, ktorý priťahuje pozornosť na tvár.

Diamantové kôstky
Medzi náušnice, pri ktorých stylingu sa nemusíte takmer vôbec obmedzovať, patria jednoznačne diamantové kôstky. Pôsobí veľmi elegantne a žensky v každej situácii, či už sa vyberiete v športovom na lekciu jogy alebo sa chystáte na večerné posedenie s priateľmi. Prispôsobí sa každému štýlu a nemôžete s nimi naozaj nikdy šliapnuť vedľa. Napriek tomu, že sú dizajnovo veľmi jednoduché, diamantový ligot rozžiari vašu tvár a dodá iskru. Táto vlastnosť ich robí neprehliadnuteľnými. Doplniť ich môžete aj výraznejšími šperkami, perlami či farebnými drahokamami. Ich univerzálnosť vám rozviaže ruky a vy môžete popustiť uzdu svojej fantázii.

Visiace náušnice
Visiace náušnice môžu mať mnoho podôb. Jedno však majú spoločné. Sú nápadným doplnkom, ktorý sa hodí na špeciálne príležitosti. A navyše majú aj jeden pozitívny efekt, a to predĺženie línie tváre a zvýraznenie šije. V poslednej dobe sú veľmi populárne prevliekacie náušnice s tenkou retiazkou, na ktorej je zavesená perla alebo drobný diamant.

Další články autora